Rreth Nesh

Lindex është brend skandinav, lider në fushën e modës me një rrjet prej rreth 440 dyqanesh në 18 tregje dhe me platformën e shitjeve online. Lindex shquhet për modë cilësore dhe veshje me çmime të volitshme për femra, fëmijë, të brendshme për femra.

Vizioni jone i qëndrueshmërisë synon një të ardhme më të mirë për brezat e ardhshëm përmes fuqizimit të rolit të gruas, mbrojtjes së planetit dhe garantimit të të drejtave të njeriut.

Pjesë e rrjetit të gjerë të dyqaneve të Lindex-it janë dyqanet Franchise që gjinden në 9 tregje ndërkombëtare përfshirë tregun në Kosovë dhe Shqipëri.

Dyqanet ‘Lindex’ në Kosovë gjinden në Qendrën Prishtina Mall dhe në Shqipëri, në Tirana Ring Center (Tiranë).