Informacione mbi cookies të Lindex Kosova

Ne përdorim cookies në lindexkosova.com për arsye të ndryshme, si p.sh. mbajtja nën kontroll e produkteve që i keni në çantën tuaj të blerjes, në mënyrë që ato të mos zhduken. Ne gjithashtu përdorim cookies për të marrë statistikë në lidhje me vizitorët tanë. Na duhet kjo statistikë për të zhvilluar Lindex Kosova Shop Online dhe për ta bërë përvojën tuaj të përdoruesit sa më të këndshme që të jetë e mundur. Informacioni nuk është në dispozicion për pjesë të tjera të jashtme përveç Lindex Kosova.

Cookies janë skedarë të vegjël të të dhënave që dërgohen në shfletuesin e kompjuterit tuaj, smartphone-it ose ndonjë pajisjeje tjetër mobile përderisa ju vizitoni lindexkosova.com.

Ekzistojnë dy lloje të cookies: cookies të Sesioniit dhe cookies të vazhdueshme. Cookies të Sesioniit krijohen përkohësisht në nën-skedarë të shfletuesit tuaj ndërsa jeni duke vizituar një faqe në internet. Sapo të largoheni nga faqja, cookies të Sesioniit fshihen. Nga ana tjetër, skedarët e vazhdueshëm të cookies mbeten në nënskedarin e shfletuesit tuaj dhe aktivizohen përsëri sapo të vizitoni faqen e internetit e cila e krijoi atë cookie të veçantë.

Disa cookies që ne po përdorim janë thelbësore për disa shërbime ndërsa disa përdoren për t’ju ofruar një vizitë të personalizuar në lindexkosova.com ndërsa jeni duke shfletuar nëpër faqen lindexkosova.com.

Qëllimet kryesore të cookies të Lindex Kosova përshkruhen më poshtë.

1: Cookies thelbësore

Këto cookies përdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqeve të internetit, të tilla si mos harroni se çfarë ka në shportën tuaj, preferencat tuaja të gjuhës dhe nëse jeni identifikuar ose jo kur shfletoni rreth lindexkosova.com.

2: Cookies të performancës

Këto cookies mbledhin statistika anonime për Shfrytëzuesit që shfletojnë në lindexkosova.com, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit në lindexkosova.com bazuar në statistikat e klientëve që vizitojnë faqen lindexkosova.com.

Të dhënat e statistikave janë anonime dhe gjithmonë bashkohen me të dhënat e vizitorëve të tjerë dhe kurrë nuk tregojnë detaje personale nga të cilat mund të zbulohet identiteti juaj personal.

3: Cookies funksionale

Këto cookies mbajnë mend përzgjedhjet dhe vizitat në lindexkosova.com, siç janë përzgjedhja e gjuhës dhe produktet e shikuara për herë të fundit.

Cookies funksionale përdoren vetëm për t’ju ofruar një përvojë më të përshtatur në lindexkosova.com bazuar në përzgjedhjet tuaja.

Informacioni gjithashtu mund të bashkohet me përdoruesit e tjerë, në përputhje me mënyrën se si sillen cookies të performancës, në mënyrë që të ndihmojnë Lindex Kosova të përmirësojë mënyrën e funksionimit të faqes.

4: Cookies e shënjestrimit dhe/ose të reklamimit

Këto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.

Për detaje të mëtejshme dhe informacione më specifike në lidhje me ndjekjen e cookies, duke përfshirë udhëzime dhe mjete se si të menaxhoni cookies të palëve të treta, ju rekomandojmë të vizitoni udhëzuesin e Zyrës së Reklamimit në Internet.

CookieKategoriaQëllimiKoha e mbajtjes
_fbpCookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.3 muaj
_gaCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.2 vite
_ga_Cookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.2 vite
_gat_UA-Cookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.1 minutë
_gcl_auCookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.3 muaj
_gidCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.1 ditë
ai_sesioniCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.30 minuta
ai_përdoruesiCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.1 vit
cto_lwidCookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.13 months
mf_Cookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.Sesioni
Shteti i përzgjedhurCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internet.2 vite
Lokale e përzgjedhurCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internet.2 vite
AI_bufferCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.Sesioni
AI_sentBufferCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.Sesioni
burim_i ndërlidhurCookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.1 muaj
adexpres_Sesioni _i tanishëmCookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.30 minuta
_dc_gtm_UACookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.1 minutë
AA003Cookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.3 muaj
ATNCookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.2 vite
IDECookies të shënjestrimit dhe/ose të reklamimitKëto cookies synojnë që tii ndjekin reklamat dhe marketingun bazuar në zakonet tuaja të shfletimit, në mënyrë që të bëjnë reklamimin të rëndësishëm për ju.1 vit
MblidhniCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.Sesioni
r/mblidhniCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.Sesioni
CCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.30 ditë
ga_klient_idCookies të performancësMbledhin statistika nga faqja e internetit, në mënyrë që Lindex Kosova të përmirësojë cilësinë, shërbimet dhe përvojën e përdoruesit.2 vite
vuexCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internet.Sesioni
vuexCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internet.Pa skadim kohe
cookies-të pranuaraCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internet.Pa skadim kohe
PHPSESSIDCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internetSesioni
tk_aiCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internetSesioni
woocommerce_rishtas_i shikuarFunksionalPërdoret për t’ju ofruar një përvojë më të përshtatur në lindexkosova.com bazuar në përzgjedhjet tuaja.Sesioni
wordpress_test_cookieFunksionalPërdoret për t’ju ofruar një përvojë më të përshtatur në lindexkosova.com bazuar në përzgjedhjet tuaja.Sesioni
wp-wpml_gjuha_admin_e tanishme_*FunksionalPërdoret për t’ju ofruar një përvojë më të përshtatur në lindexkosova.com bazuar në përzgjedhjet tuaja.Sesioni
wp-wpml_gjuha_ e tanishmeFunksionalPërdoret për t’ju ofruar një përvojë më të përshtatur në lindexkosova.com bazuar në përzgjedhjet tuaja.24 orë
wpccCookies thelbësorePërdoren për të mundësuar funksionalitetin e nevojshëm për funksionet kryesore të faqes në internet1 vit