Udhëzime dhe këshilla

Po kërkoni këshilla të dobishme për kujdesin ndaj rrobave, udhëzime per masat apo inspirim për të ndërtuar një gardërobë afatgjatë? Ju keni ardhur në vendin e duhur.

Udhëzues për
Sytjena

Nuk jeni të sigurt për masë e sytjenave që ju përshtatet? Shikoni udhëzuesin tonë të sytjenave dhe gjeni masën tuaj.

Si të kujdeseni për sytjenat

Gjeni modelin tuaj të përshtatshëm per sytjena, ne ju
premtojmë që materiali dhe ngjyra do të mbetet gjithmonë e
njejtë.

.

Udhëzues për xhinse

Masat tona variojnë nga 34 në 54 në një shumëllojshmëri të gjerë modelesh. Shpresojmë se do të gjeni veshjen tuaj të preferuar dhe do ta vishni përsëri dhe përsëri

Kontrolloni gjoksin tuaj

Sot është dita për të filluar kontrollin e gjoksit. Ne do t’ju udhëzojmë se si ta bëni atë.