Kthimet dhe Ndërrimet

Kthimi dhe ndërrimi i artikujve mund te bëhet në në dyqan – ku me vete duhet ti keni artikujt që dëshironi ti ndërroni ose ti ktheni dhe faturën e blerjes;

Kthimi i artikujve mund te bëhet ne afat prej 10 ditësh nga dita e blerjes. Ndërsa ndërrimi i artikujve mund të bëhet ne afat prej 30 ditësh nga dita e blerjes.

Ne rast te kthimit apo ndërrimit të artikujve, pagesën e shpenzimeve të postës e merr konsumatori, përveç në rastet kur porosia ka shkuar gabim. Ndërsa, kthimi i artikujve është pa pagesë për artikujt që kthehen në dyqan. Ju si konsumatorë e keni obligim të kujdeseni për artikujt që i posedoni, deri në momentin e kthimit, ndërsa ne do të kujdesemi që artikujt të mos dëmtohen derisa vijnë tek ju.

Pasi ti pranojmë artikujt e kthyer, ju do të lajmëroheni për kthimin dhe kur do ta pranoni kthimin e pagesës.

Nëse gjatë blerjes online e keni shfrytëzuar ndonjë ofertë dhe zgjidhni të bëni kthimin e artikullit/artikujve, oferta nuk mund të shfrytëzohet më.

Nëse keni blerë disa artikuj që i takojnë një oferte te caktuar, psh artikujt”3 për 2”, ne rast te kthimit duhet të kthehen të gjithe artikujt. Nuk mund të kthehet vetëm një artikull i asaj oferte.

Artikujt që nuk mund të kthehen/ndërrohen janë :
Të brendshmet: mbathjet, sytjenat;
Rroba banjot per femra; dhe
Bizhuteri: Vathët