Mënyrat e pagesës

Në Lindexkosova.com ju mund ta zgjedhni një nga alternativat e mëposhtme për pagesën e porosisë tuaj:

Parapagimi apo pagesa me kartelë
Ju mund të plotësoni të dhënat tuaja të kartelës qoftë ajo debit apo credit card (Visa ose Master). Shuma e aplikuar do të rezervohet në kartelën tuaj, deri në momentin që artikujt jan e përgatitur dhe nisur për ju. Ne shikojmë validitetin dhe statusin e karteles suaj ne lidhje me vlerën e porosisë dhe poashtu edhe nëse të dhënat e porositësit janë të sakta. Ne mund t’a refuzojmë porosinë varësisht nga rezultati i këtyre kontrollave.

Pagesa me para të gatshme
Poashtu ofrojmë mundësinë e pagesës me para të gatshme, në momentin e pranimit të porosisë suaj.