ZBRITJE FINALE

DERI NË

70%

Në artikuj të caktuar

Veshje më të qëndrueshme

A e dini se të gjitha veshjet tona për fëmijë janë ose të certifikuara nga GOTS ose janë bërë nga materiale të ricikluara?

Cfarë është More Club?

More Club është rrjeti i konsumatorëve të besueshëm të Lindex në Kosovë.
Përfito nga një eksperiencë e personalizuar e shërbimit me oferta dhe zbritje ekskluzive, këshilla rreth trendeve të modës, prioritet në zbritje si dhe ftesa për ngjarje ekskluzive të modës.

Anetarësimi në ‘More’ është pa pagesë dhe mund të bëhet në dyqanin tonë në Prishtina Mall